3-A fejlődés forrásai

Fő témája a változás, növekedés, fejlődés, elakadás, krízis, támogatás és fejlesztés. A fejlődéslélektan témáin keresztül ismerteti az ember biológiai, érzelmi, perceptuális, kognitív, személyes és társas fejlődésének sajátosságait a segítő kapcsolat szemszögéből.

A kurzus elvégzéséről részvételi igazolást kap kézbe minden résztvevő.

Leírás

Tanulási cél: a modul célja az, hogy a résztvevő minél reálisabban észleljen három területet: (1) önmagát mint egyént és segítőt. Lássa hol tart, mi a következő lépése a tárgyalt területekkel kapcsolatos fejlődésében. (2) klienseit és az ő következő lépésüket a releváns fejlődési területeken. (3) a segítő kapcsolatot, mint rendszert és hogy miképpen hatnak az alkalmazott beavatkozások és a segítő rendszer elemei egymásra a kapcsolat fejlődése és hatékonysága szempontjából. A tanulás az alábbiakban részletezett témák, eszközök, elméletek, gyakorlatok és visszajelzések mentén szerveződik.

Aktuális időpont: 2024. 06. 15. szombat 9.00-17.00 - Zoom

Jelentkezés: ITT

Eszközök

A 8 órás képzésen az alábbi eszközöket tárgyaljuk és kapja a kezébe a résztvevő: (1) A fejlődés tíz alapelve; (2) Befolyásoló tényezők a fejlődésben; (3) Fejlődéselméletek lovasai; (4) A fejlődés funkcionális modellje; (5)Életem vonala; (6) Nyolcrétű ösvény; (7) A CEK-modell; (8) Fejlődési tartományok; (9) Segítői szkillek, (10) Felmérés; (11) Beavatkozási terv; (12) A segítő kapcsolat horizontja, (13) A segítő kapcsolat anatómiája; (14) Interakcióanalízis; (15) Teljes tollazatban; (16) Az önfejlesztés motívuma; (17) Feedback

Irodalomjegyzék

A szemináriumi modul anyagának összeállításához számos forrást felhasználtam, amelyekre a képzéseken és könyvemben hivatkozok is. A modullal kapcsolatos hivatkozások jegyzékét az ajánlott irodalommal együtt elérheti és letöltheti ITT.

Kapcsolat

Ismerjen meg jobban, kövesse social media oldalaimat, látogasson el további honlapjaimra, vegye fel velem a kapcsolatot.

Telefon: 06 70 978 3618

Email: segito@segitokapcsolatok.hu

Iroda és telephely: 2060 Bicske, Bagolyvár 8306

TOVÁBBI HONLAPJAIM:

www.bagolytanoda.hu

www.astresszara.hu

www.blackribbon.hu

www.testnyelv.hu

www.vallaspszichologus.hu

www.demonologia.hu

www.nonverbalcommunicationcoach.com


Itt is megtalál ...