Praxis

Olyan segítői önismeretet fejlesztő műhely, amely ötvözi az akciótanulás (action learning), a szupervízió és a csoportos facilitáció módszertanát.

Tematika: (1) Szerződés, módszertan, struktúra (2) Első eset; (4) Második eset; (5) Ebéd szünet; (6) Harmadik eset; (7) Negyedik eset; (8) Ötödik eset

Módszertan

Az Akció Tanulás és a Szupervízió elemeit ötvöző esemény 5 sprintet tartalmaz. Minden sprint rendelkezik egy témagazdával (segítővel) és támogatókkal, akik meghallgatják az esetet, kérdéseket tesznek fel és strukturált reflexiós gyakorlatokkal visszajeleznek a segítőnek. A facilitátor feladata a témagazda támogatása abban, hogy minél nagyobb rálátása és belátása legyen a behozott téma vagy eset szempontjából. Ebben felhasználja a jelenlévők (támogatók) megfigyeléseit, tapasztalatait, élményeit, amelyek az adott eset mintázata köré szerveződnek. Előnye, hogy a folyamat során nem csak a témagazda, hanem a támogatók is tanulnak, és ezt a tudást be tudják építeni saját praxisukba is.

Aktuális időpont: 2024. 05. 04. szombat 9.00-17.00 - személyesen, Budapesten

Jelentkezés: ITT

A műhelyt vezeti

Polyánki Balázs pszichológus, okleveles akció tanulás facilitátor

Agenda

(1) Szerződés, módszertan, struktúra (2) Első eset; (4) Második eset; (5) Ebéd szünet; (6) Harmadik eset; (7) Negyedik eset; (8) Ötödik eset

Kapcsolat

Ismerjen meg jobban, kövesse social media oldalaimat, látogasson el további honlapjaimra, vegye fel velem a kapcsolatot.

Telefon: 06 70 978 3618

Email: segito@segitokapcsolatok.hu

Cím: 2060 Bicske, Bagolyvár 8306

TOVÁBBI HONLAPJAIM:

www.polyanki.hu

www.astresszara.hu

www.blackribbon.hu

www.demonologia.hu

www.nonverbalcommunicationcoach.com


Itt is megtalál ...