Praxis

Olyan segítői önismeretet fejlesztő műhely, amely ötvözi az akciótanulás (action learning), a szupervízió és a csoportos facilitáció módszertanát.

Módszertan

A gyakorlatorientált képzés a „Segítő kapcsolatok lélektana” 40 órás kurzus kiegészítő modulja. Önállóan elvégezhető, moduláris előfeltétele nincs. Az alkalmazott lélektan eszköztárából merít és ad át technikákat a résztvevők számára, amelyeket a segítés folyamatába ágyaz be. Az érzelmileg biztonságos tanulási környezet és a strukturált helyzetgyakorlatok elősegítik a módszerek azonnali kipróbálását, az önreflexiót és a tanultak saját praxisba történő transzferálását. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatok, akvárium helyzetek, akciótanulás, szupervíziós elemek és esettanulmányok feldolgozása teszi színessé a tanulást, az együttlétet.

Aktuális időpont: 2024. 05. 04. szombat 9.00-17.00 - személyesen, 1146 Budapest, Istvánmezei út 2/b. II. em. 18.

Jelentkezés: ITT

A műhelyt vezeti

Polyánki Balázs pszichológus, okleveles akció tanulás facilitátor

Tematika

1-A segítés folyamatának pillanatai; 2-A segítő három fókusza; 3-A praxis egzisztenciális kérdései; 4-Brandépítés; 5-Kapcsolatfelvétel; 6-Első találkozás előtt; 7-Explorációs technikák; 8-Kongruencia, inkongruencia, intuíció; 9-Szerződés, újra-szerződés, referálás; 10-A folyamat és az ülés megtervezése; 11-Elakadás, etika, szupervízió; 12-Operacionalizálás és értékelés; 13-Erőforrások, kapuőrök, hálózat; 14-Lezárás, gyász, ünnepélés; 15-Önreflexió, fejlődési zóna

Kapcsolat

Ismerjen meg jobban, kövesse social media oldalaimat, látogasson el további honlapjaimra, vegye fel velem a kapcsolatot.

Telefon: 06 70 978 3618

Email: segito@segitokapcsolatok.hu

Cím: 2060 Bicske, Bagolyvár 8306

TOVÁBBI HONLAPJAIM:

www.polyanki.hu

www.astresszara.hu

www.blackribbon.hu

www.demonologia.hu

www.astresszara.hu


Itt is megtalál ...