4-A személyiség hajtóerői

A személyiséglélektan témáin keresztül segít jobban megérteni és felfedezni az emberi különbségek hátterében húzódó lehetséges tényezők és folyamatok sajátosságait a segítő kapcsolat szemszögéből..

A kurzus elvégzéséről részvételi igazolást kap kézbe minden résztvevő.

Leírás

Tanulási cél: a tréning célja az, hogy a résztvevő (1) olyan eszközöket ismerjen meg, amelyekkel segítői kapcsolataiban, praxisában hatékonyabbá válhat; (2) személyes és szakmai önismeretét fejlessze, valamint (3) emberismeretéhez adjon további „térképeket”, amelyeket személyes és szakmai kapcsolataiban konstruktívan felhasználhat, azokban magabiztosabban navigálhat. A tanulás az alábbiakban részletezett témák, eszközök, elméletek és gyakorlatok mentén szerveződik.

Aktuális időpont: 2024. 09. 14. szombat 9.00-17.00 - Zoom

Jelentkezés: ITT

Eszközök

A 8 órás képzésen az alábbi eszközöket tárgyaljuk és kapja a kezébe a résztvevő: (1) Hippokratész ösvénye; (2) Tartós tulajdonságok térképe; (3) Három szemüveg; (4) Örökölt jegyek négyzete; (5) Személyiség-mérleg; (6) Konzisztencia háromszög; (7) A segítés négyzete (8) Személyiség szerszám (9) Segítői önismeret (10) Az önszabályozás háromszöge; (11) Segítettek személyiség képessége; (12) A segítő kommunikáció modellje; (13) Az egészség-betegség kontinuum; (14) Öt buffer; (15) Piros villogó; (16) Megküzdés az életeseményekkel

Irodalomjegyzék

A szemináriumi modul anyagának összeállításához számos forrást felhasználtam, amelyekre a képzéseken és könyvemben hivatkozok is. A modullal kapcsolatos hivatkozások jegyzékét az ajánlott irodalommal együtt elérheti és letöltheti ITT.

Kapcsolat

Ismerjen meg jobban, kövesse social media oldalaimat, látogasson el további honlapjaimra, vegye fel velem a kapcsolatot.

Telefon: 06 70 978 3618

Email: segito@segitokapcsolatok.hu

Iroda és telephely: 2060 Bicske, Bagolyvár 8306

TOVÁBBI HONLAPJAIM:

www.bagolytanoda.hu

www.astresszara.hu

www.blackribbon.hu

www.testnyelv.hu

www.vallaspszichologus.hu

www.demonologia.hu

www.nonverbalcommunicationcoach.com


Itt is megtalál ...