Psychology of Helping Relationships

Balazs Polyanki's True Home accredited seminar for helping professionals. Explore the psychological aspects of helping others with the structure of academic psychology, through the practical methodology of applied psychology, in an eclectic way, with the solutions preferred by you.

Solutions

Solutions

The modular contents of the seminar can be absolved through the following ways

Group Training

Five organized training modules available in person or online. 5 x 8 (in total: 40) hours. The classroom-based sessions are organized and delivered in Budapest and cost HUF 12.500 (per 8 hour module). To see information about the upcoming sessions, please visit the Facebook Blog. You can reach the digital hand outs for the sessions from Bagoly Tanoda website.

E-Learning

Online formában az Ön egyéni tempójához és beosztásához igazodva rugalmas módon is abszolválhatja a szeminárium moduljait, amelyeket élő (online) konzultációs alkalmak tehetnek hatékonnyá - amelyek opcionálisan választhatók. Részletek és belépés az online tanulószobába a Bagoly Tanoda oldalán lehetséges.

Book

A szeminárium anyaga könyv formájában is elérhető. Hamarosan megrendelheti itt a keményfedeles könyvet vagy letöltheti az e-könyvet. Az öt fejezet tartalmazza az öt modul témáit, elméleti háttereit, a gyakorlatokat és a hivatkozások jegyzékét is. A lenti "Modulok" rész bepillantást ad a fejezetek struktúrájába és a tartalmakba.

Modules

Explore the agenda of the True Home seminar

1-On the Way of Helping

Gyakorlatba azonnal átültethető eszközöket ad, amelyek támogatják a segítői önismeretet, a segítettek pontosabb észlelését (beleértve azok környezetét, állapotát és erőforrásait), a segítői kapcsolat elemeire való jobb rálátást, a beavatkozások megtervezését, kivitelezését, monitorozását és értékelését.

2-The Structure of Behavior

Az általános pszichológia témáin keresztül ismerteti az ember egészséges működésének jellemzőit. Megmutatja, hogy az érzékeléssel, észleléssel, figyelemmel, tanulással, emlékezéssel, gondolkodással, érzelmekkel és motivációval kapcsolatos ismeretek miképpen hasznosíthatók a segítő kapcsolatban.

3-The Sources of Development

Fő témája a változás, növekedés, fejlődés, elakadás, krízis, támogatás és fejlesztés. A fejlődéslélektan elméletei és módszerei révén világítja meg az emberi fejlődés sajátosságait és ad gyakorlati eszközöket a kezünkbe. Olyan témákat érintünk, mint a kötődés, a gyermekkori mentális egészség, a nemi szerepek vagy az öregedés lélektana.

4-Drives of our Personality

Az egyéni különbségekre és azok sajátosságaira helyezi a hangsúlyt. A személyiséglélektan fogalmainak és eszközeinek segítségével nyújt betekintést mind a segítőt mind pedig a kliensét egyedivé tevő pszichés sajátosságokba.

5-Social Relationships

A kapcsolódásokról és kapcsolatokról szól. A szociálpszichológia fogalmai mentén ad olyan eszközöket a segítő kezébe, amelyekkel jobb betekintést nyerhet kliensének kapcsolatrendszerébe valamint az ő és kliense között kialakult interperszonális tér dinamikájába.

Resources, references, materials

A képzéseken, az online tréningeken és a könyvemben is nagy hangsúlyt fektetek a pontos hivatkozásokra, elméleti háttérre, kutatások adataira és a módszertani pontosságra. Ezekre mindig hivatkozok és meg is osztom e gazdag, két évtizedes gyűjteményt.

Contact

Get to know me and my services better, follow me on social media, visit my other web pages or contact me.

Phone: 00 36 70 620 6078

Email: segito@segitokapcsolatok.hu

Office: Hungary - 2060 (zip) Bicske (town), Bagolyvár 8306 (street nr)

My Websites:

www.bagolytanoda.hu

www.astresszara.hu

www.blackribbon.hu

www.testnyelv.hu

www.vallaspszichologus.hu

www.demonologia.hu

www.nonverbalcommunicationcoach.com


You can find me ...